Lading...
Blog
20
11
2016

Personal Training

Fit You gaat maandag 2 januari 2017 starten met Personal training.

Veel mensen denken dat een personal trainer niet voor hen is weggelegd. Dat het iets is voor beroemde mensen. Dat wás ook zo, maar de persoonlijke fitnesscoach burgert steeds meer in. De meeste fitnesscentra bieden tegenwoordig personal trainingen aan. Een afspraak met een trainer maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook echt te doen. Het is bovendien gemakkelijker om je doelen te bereiken met een personal trainer.

Wat is een personal trainer?

Een personal trainer kan je helpen met het verliezen van gewicht, gewichtstoename, kracht en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.

Praktisch gezien kun je personal trainers het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen. Steeds meer trainers ondernemen ook actie tegen een slecht dieet en kunnen je daarbij helpen.

Intakegesprek

Laat je niet intimideren door indrukwekkende apparatuur of mooie praatjes. Jouw succes is afhankelijk van een goede start en persoonlijke begeleiding. Een goede personal trainer heeft een intakeprocedure. Zo weet je in ieder geval dat er zorg aan je wordt besteed.

Het begint met een uitgebreid intakegesprek en een aantal testen. In dit intakegesprek bespreek je eventuele lichamelijke klachten en medicijngebruik. Je persoonlijke doelen worden vastgesteld en aan de hand van al deze gegevens krijg je een trainingsprogramma.

Voordelen

  • Effectieve begeleiding
  • Een optimaal resultaat
  • Persoonlijke aandacht
  • Tijdbesparend

Een afspraak met een personal trainer werkt erg motiverend. Voor beginnende sporters is een personal trainer ideaal: hij/zij maakt je wegwijs in het fitnesscentrum, stelt een programma voor je samen en neemt de oefeningen met je door.

Nadelen

Alle experts zijn het erover eens, eigenlijk kleven er geen nadelen aan personal training. Het enige obstakel lijken de kosten te zijn, maar uiteindelijk heb je een goede stok achter de deur waardoor je sneller je doelstellingen haalt en dat is ook wat waard!

Hoe kies je een goede personal trainer?

De definitie van een goede personal trainer is niet zo specifiek te geven. De persoon moet je aanspreken, er moet een klik zijn. Het is al moeilijk genoeg een bepaald doel te bereiken, zoals fitter worden, gewichtstoename of afvallen. Als de weg er naartoe dan niet leuk of motiverend is, red je het niet. Ideaal is een mix van goede communicatieve eigenschappen, inlevingsvermogen, een motiverend karakter en een goede opleiding. Dit is precies waar Fit You goed in is!

Gewichtsconsulente

Om nog even terug te komen over slechte diëten, Fit You gaat samenwerken met gewichtsconsulente Martine Bos. Bij deze wil Martine zich even kort voorstellen.

martine-bos-header
Ik ben 45 jaar en woonachtig met mijn gezin in Vries. Eten en vooral niet eten heeft altijd mijn interesse gehad.  Er zijn veel fabels bekend omtrent lijnen en diëten. Dit, en mijzelf ontplooien, is de reden geweest dat ik  een scholing heb gedaan tot Gewichtsconsulent.

Inmiddels weet ik dat je op een gezond gewicht kunt komen en blijven door juist wel te eten. Het gaat er alleen om wát je eet. Dit kan iedereen, maar soms heb je net even dat beetje hulp nodig om erachter te komen, wat je kunt veranderen om jouw gezonde en ideale gewicht te bereiken. Ik zou je hier graag bij helpen. De drempel hoeft niet hoog te zijn, want naast een intake-en voedingsadviesgesprek, kunnen de vervolgconsulten ook per e-mail, telefoon of skype plaatsvinden.

Mijn motto is: ga niet op diët, maar wen aan een andere levensstijl, waar je de rest van je leven plezier van hebt.

Meer informatie

Fit You biedt drie verschillende pakketten aan: brons, zilver en goud. Als je een 1:2 (1 personal trainer met 2 clienten) of 1:3 (1 personal trainer met 3 clienten) pakket wilt afsluiten, krijg je korting. Naast de goud, zilver en brons pakketten biedt Fit You ook een 10 lessen pakket aan voor 250 euro (225 euro voor 1:2 en 200 euro voor 1:3). Ook is het mogelijk om een eenmalig consult te doen voor 85 euro, bestaande uit: intake, planvan aanpak, meten en wegen, een voedingsadvies en begeleiding via de mail of telefoon.

personaltrainingpacksweb
Alle pakketten zijn 10 weken geldig en gespreid betalen (3x) mogelijk. De lessen kun je zelf samen met de personal trainer inplannen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 14582027 of contact opnemen met info@fityou.nl. Als u zich voor 31 december 2016 inschrijft, krijgt u 10% korting op een pakket naar keuze!

U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Reageer
0

Laat reactie achter