Lading...
Blog
08
01
2017

Les Mills Club

Met groot genoegen kunnen wij mededelen dat Fit You per januari 2017 een officiële Les Mills club is. Les Mills biedt de beste fitness programma’s ter wereld aan. Bij Fit You gaan we starten met het meeste succesvolle programma: Les Mills Bodypump.

BODYPUMP is een spierverstevigende, functionele workout en de snelste manier om in shape te komen, sterker te worden en vet te verbranden. Alle belangrijke spiergroepen worden flink onder handen genomen. Door de vele herhalingen en het relatief lichte gewicht, ga je er niet uitzien als bodybuilder. Maar je lichaam wordt wel strakker! Door de gave muziek, de professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze haal je in no-time de resultaten die je wilt. En daar gaat het natuurlijk om!

BODYPUMP is echt geschikt voor iedereen! Door de geweldige muziek en de aanmoediging van de instructeur haal je het maximale uit jezelf. De instructeur doet alle oefeningen duidelijk voor en geeft je uitleg over de juiste techniek. Doordat de BODYPUMP instructeurs bij Fit You, naast Les Mills Bodypump ook allemaal ook Fitness A gecertificeerd zijn, weet je zeker dat je verantwoord traint.

Op dit moment is Fit You te Vries de enige sportschool in de hele gemeente Tynaarlo die deze super effectieve en leuke workout aanbied van Les Mills.

Tags voor dit bericht
Reageer
0

Laat reactie achter