Lading...
Blog
16
01
2017

Bodypump 100

Onlangs is bij Fit You de nieuwste Bodypump les gelanceerd. Een mijlpaal in de geschiedenis van Les Mills: Bodypump 100. De lancering bij Fit You was een groot succes met een compleet volle zaal! Beeldmateriaal gemaakt door Dzyan Wattimena en les gegeven door Ingmar Kramer.


Les Mills Bodypump is een verantwoorde en effectieve maar vooral erg leuke groepsles gericht op Power & Results: je wordt sterker, strakker en atletischer. Onder begeleiding van een gediplomeerde Les Mills & Fitness instructeur ga je in 1 uur alle spiergroepen van je lichaam bij langs. In een Les Mills Bodypump les zitten de meest effectieve oefeningen verwerkt, zoals: squats, clean and presses en push ups. 

Fit You biedt als enige fitnessclub in Vries en omstreken Les Mills Bodypump aan. Wil je een keer deelnemen aan een proefles? Kom dan vrijblijvend langs in onze club op een van de momenten dat Bodypump gegeven wordt. Zie ook ons online lesrooster: fityou.nl/rooster

Reageer
0

Laat reactie achter