Lading...
Blog
24
01
2018

Les Mills Bodyvive

Met trots kunnen wij mededelen dat we een nieuw Les Mills programma gaan aanbieden. Per 1 februari 2018 wordt er iedere dinsdagavond (van 19.30 – 20.15 uur) Les Mills BodyVive door Melissa Bonnema gegeven.

Wil je een complete workout ervaren die gericht is op kracht, cardio en core training? Dan is BODYVIVE™ 3.1 echt iets voor jou! Een full body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in snel tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie. BODYVIVE 3.1 is ontwikkeld door een team van professionele groepsfitness experts, waardoor je altijd verzekerd bent van een van de veiligste en meest effectieve workouts ter wereld. De ervaren instructeur helpt je bij het correct uitvoeren van de oefeningen en motiveert je om het beste uit jezelf te halen.

Tags voor dit bericht
Reageer
0

Laat reactie achter