Lading...
Blog
19
05
2020

Nieuwsbrief – Opening Buiten Sportschool

Wat een heftige periode hebben we achter de rug. Wij willen jullie, leden, bedanken voor alle steun. Wat de toekomst brengt weten we niet. Maar eerst GOED NIEUWS!!

Opening Buiten Sportschool

Wij openen de sportschool vanaf 2 juni. Dit doen we graag nog eerder, maar we hebben eerst toestemming nodig van de gemeente. Tot die tijd bereiden wij ons voor op sporten buiten. Daarbij willen we twee tenten neerzetten op het parkeerterrein van de sportschool.

Inleveren Fitness Materialen

Er is dankbaar gebruik gemaakt van onze fitness materialen. Met het openen van de sportschool vragen wij u de uitgeleende fitness materialen weer bij ons inleveren. Dit kan op twee momenten: zaterdag 23 mei tussen 9-11 uur en maandag 25 mei tussen 18-20 uur. U hoeft geen afspraak te maken, alleen binnen afgegeven tijd te komen. Denk om de 1.5 meter afstand.

Let op: Registratiesysteem

Het nieuwe sporten kan alleen op afspraak met ons registratiesysteem. De komende weken zullen wij u verder informeren over dit registratiesysteem via onze website: fityou.nl. Graag willen wij u vragen onze website regelmatig te checken voor nieuws en het nieuwe lesrooster en lesaanbod.

De Afgelopen Weken

De online lessen en workouts gegeven door onze enthousiaste instructeurs zijn goed ontvangen door onze sportieve thuissporters. De wekelijkse bio-fruittas was een groot succes, wij vonden het fijn om te doen. De enthousiaste winnaars waren blij verrast en een veel gehoorde reactie was: ‘Ik win nooit iets!’. Voor de kinderen t/m 18 jaar zijn de buitenlessen voor kickboksen inmiddels al gestart. De kinderen hebben zich heerlijk kunnen uitleven en waren erg enthousiast.

Massage

Vanaf 1 juni kunt u bij ons weer terecht voor een Tuina massage. Kijk voor informatie op www.fityou.nl/massage.

Rectificatie

De krant van Tynaarlo heeft een onjuist beeld geschetst over het incasseren en graag geef ik hier duidelijkheid over. Op het moment dat wij openen voor buiten sporten gaan we uw abonnement incasseren. Tot slot, wij kijken er erg naar uit jullie weer terug te zien!

Tags voor dit bericht
Reageer
0

Laat reactie achter