Lading...
Algemene Voorwaarden

Als u een contract aangaat bij FIT YOU en gebruik maakt van de sportschool, dan stemt u in met de onderstaande algemene voorwaarden:

 1. Alle abonnementen worden voor 6 of 12 maanden aangegaan. Zonder schriftelijke opzegging wordt het abonnement automatisch verlengt per maand.
 2. Opzegging van het abonnement geschiedt schriftelijk via het mutatieformulier. Het mutatieformulier is op te halen in onze sportschool.
 3. Bij beëindiging van het lidmaatschap voor één of meerdere maanden, wordt bij het opnieuw aanmelden, inschrijfgeld gerekend (dus ook in de vakantieperiode).
 4. Alleen thuiswonende gezinsleden mogen gebruik maken van het gezinsabonnement.
 5. Een gezinsabonnement is gelimiteerd aan maximaal 6 personen, wonend op hetzelfde adres.
 6. Bent u reeds lid en wilt u uw gezin ook lid maken, dan betaalt u voor het hele gezin (thuiswonend) eenmalig inschrijfgeld van € 19,00.
 7. De contributie wordt automatisch geïncasseerd aan het einde van de maand. Indien de maandelijkse incasso niet plaats kan vinden, wordt er € 3,50 administratiekosten in rekening gebracht.
 8. Als u de sportschool binnen loopt dient u gebruik te maken van een schoonmaak doekje. Deze kunt u vinden in de container die in de hal staat, met het label ”SCHOON’. Als u klaar bent met sporten, deponeert u het doekje in de container waar ‘VIES’ op staat.
 9. Het gebruik van een handdoek en schone schoenen is verplicht. Bij overmatig transpireren, graag het toestel desinfecteren en met een doekje afnemen.
 10. Op medische gronden (mewt doktersverklaring) kan in overleg het abonnement tijdelijk worden gepauzeerd.
 11. Trainen geschiedt op eigen risico.
 12. Groepslessen gaan door bij 2 of meer personen.
 13. Per persoon wordt er bij aanmelding € 6,00 voor een ledenpas in rekening gebracht.
 14. Bij het kwijt raken van een ledenpas, vragen wij € 6,00 voor een nieuwe pas.
 15. Prijswijzigingen voorbehouden.