Lading...
Bodypower

Bodypower

450 kcal verbrand
60

minuten

Niveau: Gemiddeld
Limiet van deelnemers
20
Trainers:

Een fitnessworkout voor zowel mannen en vrouwen waarbij met behulp van een stang en gewichten alle spiergroepen worden getraind op de nieuwste hits. Iedereen kan zijn of haar eigen niveau bepalen. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. De ideale manier om snel ‘in vorm’ te komen.

Bodypower is een verantwoorde en effectieve maar vooral erg leuke groepsles gericht op Power & Results: je wordt sterker, strakker en atletischer. De les is voor zowel mannen als vrouwen. Onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur ga je in 1 uur alle spiergroepen van je lichaam bij langs. Een Bodypower les bestaat uit de beste fitness oefeningen die je kunt verzinnen: squats, deadlifts, push ups, side raises, shoulder presses, triceps extensions en nog veel meer. De workout is gericht op kracht-uithoudingsvermogen. Dit is de meest functionele vorm van kracht voor bijna iedere sport. Daarnaast word je van Bodypower slanker, strakker en fitter. Dit is een van de beste en meest complete workouts die er in fitnessland bestaat.

De instructeur geeft een richtlijn voor het gewicht aan waarmee getraind wordt. Maar uiteindelijk wordt het gewicht door de deelnemer zelf bepaald. Bij Bodypower wordt gedurende ongeveer 10 weken dezelfde les gedaan. Hierdoor kun je iedere week met steeds meer gewicht trainen, wat jezelf enorm motiveert. Je voelt en merkt dat je sterker wordt!