Lading...
HIIT

HIIT

350 kcal verbrand
35

minuten

Niveau: Atletisch
Limiet van deelnemers
20
Trainers:

HIIT is de afkorting van High Intensity Interval Training. Tijdens een HITT workout van 35 minuten bij Fit You wordt de nadruk gelegd op krachttraining. Er wordt gebruikt gemaakt van een barbell en los gewicht, net zoals bij Bodypower. Met de barbell en het losse gewicht worden, onder begeleiding van een gecertificeerde fitness coach, de beste fitness (kracht) oefeningen gedaan die er bestaan: clean and presses, squats, push ups. Er worden explosieve varianten van deze oefeningen gedaan om je lichaam extra te stimuleren voor een groot ‘after-burn’ effect. Dit houdt in: calorieën verbranden nadat je klaar bent met de training.

Doordat het niveau en moeilijkheidsgraad van de oefeningen hoog is, wordt het aangeraden om een goede basis in krachttraining te leggen in de fitnessruimte onder begeleiding van een van onze fitness trainers. Tijdens de les word je begeleid door een stimulerende en opzwepende coach, die de grens samen met jou en de groep iedere week weer probeert te verleggen!

Daarnaast word je, door het regelmatig uitvoeren van deze training, een stuk sterker en fitter. Je zult merken dat je kracht enorm toeneemt bij het volgen van minimaal 1 keer per week HITT en maximaal 3 keer per week. Dus wil je sterker en fitter worden? Dan is High Intensity Interval Training een must in je trainingsschema!