Lading...
Ingmar Kramer

Ingmar

Kramer

Brand designer, Fitness trainer, Groepslesinstructeur, Website beheerder

Sinds september 2012 werkt Ingmar bij de club. Zijn eerste paar maanden was hij stagair onder Suzanne en Jeroen voor de opleiding Fitness A. Hierna heeft Ingmar meerdere vaste uren gekregen in de fitness.

Naast zijn werkzaamheden als fitness trainer, is Ingmar ook groepsles instructeur. Dit is voor hem begonnen als hobby. Bij een andere sportschool ging hij aan een select groepje ‘Bodypower’ geven op de zondagochtend. Daarna is het snel gegaan. Hij ging bij verschillende Spinning instructeurs meelopen en een paar maanden later gaf hij zijn eigen eerste vaste Spinning les bij Fit You. Inmiddels heeft Ingmar ook vele opleidingen gevolgd voor het geven van groepslessen. Hij is een Les Mills Bodypump, GRIT en RPM instructeur, heeft de officiele Johnny G Spinning opleiding gedaan en zijn opleiding Fitness A in januari 2013 succesvol afgerond.

Bij de club maakt hij met veel enthousiasme zijn eigen Spinning lessen en geeft hij vrijwel iedere Spinning les. Ook geeft hij circuittraining, HIIT, Les Mills Bodypump, personal training en buikspierkwartieren.